Pe retelele de socializare au aparut mesaje de condoleante pentru tanarul care si-a pierdut viata intr-un mod tragic. ”Cel mai bun suflet. De ce trebuia sa fii chiar tu?!”, ”Drum lin catre cer copile fara vina, of, of, Doamne!”, ”Nu frate, de ce? De ce Tu? De ce asa repede frate?”, au fost cateva dintre mesajele de condoleante pentru baiatul ucis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Surd Cristian Dumitru Adrian a fost ucis, dupa ce Crisan Ioan Petre l-a intepat cu un obiect ascutit in zona inimii. Criminalul l-a confundat pe tanar din cauza alcoolului consumat.

"In noaptea de 20.08.2017, in jurul orei 0,30, suspectul Crisan Ioan Petre, pe fondul consumului de alcool, aflandu-se in zona parcului central din orasul Negresti Oas, jud. Satu Mare unde se desfasurau diferite activitati ocazionate de Zilele orasului Negresti Oas, a intrat in conflict cu numitul Pop Ionut care i-a aplicat o lovitura cu pumnul in zona arcadei. Fiind intr-o stare de betie avansata, suspectul Crisan Ioan Petre a cautat sa se razbune pe agresorul sau, astfel ca pe acest fond nervos a intrat intr-un conflict verbal cu numitii Surd Cristian Adrian Dumitru si Ciora Vasile Danut, persoane care se aflau in incinta parcului din localitate, ei fiind confundati de catre suspect cu agresorul sau", potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si