Chiar și în mediul online, moarte copilului este semnalată. Mai concret, pe pagina de Facebook a copilului apare un mesaj dureros. "We hope that people who love Tudor will find comfort in visiting his profile to remember and celebrate his life" (nr. Sperăm ca oamenii care l-au iubit pe Tudor să se simtă în regulă când îi vizitează profilul de Facebook și să-și amintească să-i celebreze viața".

Familia, momente dramatice

Părinții lui Tudor au ales să părăsească mediul online și să se abțină de la declarații.  "Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz.
Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia", a fost mesajul pe care l-a postat unchiul său la scurt timp după ce a aflat vestea morții lui Tudor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si