Președintele României, Klaus Iohannis, care a fost "dat dispărut" de deputații USR și AUR în cursul zilei de ieri, inclusiv cu sesizare la poliție, a avut activitate în calitate de șef al statului, vineri 19 ianuarie.

Citește și: VIDEO: Sesizare neobișnuită! Președintele României, dat dispărut la Poliţie de un deputat

Ce a apărut pe site-ul Presidency.ro a doua zi după anunțul "dispariției" lui Klaus Iohannis de pe scena publică? 

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 ianuarie 2024, mai multe decrete, potrivit Presidency.ro:
- Decret privind acreditarea doamnei Daniela-Brînduşa Băzăvan, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Thailandei, și în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Populară Democrată Laos, cu reședința la Bangkok;
- Decret privind eliberarea din funcția de judecător a domnului Nasz Csaba-Béla la Înalta Curte de Casație și Justiție- pensionare, la data de 1 februarie 2024;
- Decret privind eliberarea din funcția de judecător a domnului Mihai-Zamfir Lucian-Cătălin la Înalta Curte de Casație și Justiție – pensionare, la data de 1 februarie 2024.

Ce a apărut pe site-ul președintelui României după ce Klaus Iohannis a fost "dat dispărut"

Ce a apărut pe site-ul președintelui României după ce Klaus Iohannis a fost "dat dispărut"

[Sursa foto: Presidency.ro]

Klaus Iohannis, ieșire de la Cotroceni cu coloana oficială după ce a fost "dat dispărut"

Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost dat dispărut la Poliție, joi 18 ianuarie, de un deputat AUR îngrijorat de faptul că primul om din stat nu a mai fost văzut din decembrie 2023.

Adrian Axinia, deputat AUR, a mers joi, 18 ianuarie, la Secţia 17 Poliţie din Bucureşti şi a depus o sesizare privind dispariţia lui Klaus Iohannis, preşedintele României.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu câteva ore mai devreme, și parlamentarii URS anunțaseră dispariția lui Iohannis, motivând că s-a împlinit o lună de ultima participare a președintelui la o acţiune publică- pe 18 decembrie 2023, la o ceremonie de decorare. 

La scurt timp după apariția în mediul online a sesizării cu privind dispariția acestuia, președintele fost văzut de jurnaliști ieșind de la Palatul Cotroceni în mașina prezidențială într-o coloană oficială.

Citește și: Noi numiri la șefia DNA, DIICOT și Curtea Supremă. Klaus Iohannis a semnat decretele

La categoria FOTO-VIDEO de pe site-ul Presidency.ro, Administrației Prezidențiale nu a fost încă generată secțiunea 2024, ultimele imagini oficiale cu Klaus Iohannis fiind din decembrie 2023:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Absența lui Klaus Iohannis de pe scena publică este cu atât mai surprinzătoare cu cât în ultima lună au avut loc mai multe proteste masive în România- angajați din casele de pensii și casele de sănătate, polițiști, medicii specialiști, medici de familie, dar la fermieri și transportatori.

Președintele și-a anunțat agenda pentru ziua de vineri, 19 ianuarie 2024

Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat și agenda pentru ziua de vineri, 19 ianuarie 2024, menționând că sunt oportunități de imagine pentru cameramanul și fotograful oficial. 

La ora 15.00, are loc primirea Prim-ministrului Republicii Socialiste Vietnam, Phạm Minh Chính, la
Palatul Cotroceni. 

La ora 16.00, este programată primirea unor ambasadori străini cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare:
Primirea ambasadorului agreat al Republicii Federative a Braziliei, Ricardo Guerra de Araújo, al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Giles Portman, al Republicii Albania, Enkeleda Mërkuri, al Republicii Elene, Evangelia Grammatika, al Republicii Armenia, Tigran Galstyan, al Republicii Azerbaidjan, Güdsi Dursun ŏglu Osmanov, al Republicii Tunisiene, Sami Nagga, și al Japoniei, Takashi Katae.

Sunt așteptate, astfel, primele imagini oficiale de la Cotroceni după anunțul inedit al "dispariției" președintelui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si