O clipă de neatenție a adus sfârșitul celor doi tineri. Mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren, la o trecere de cale ferată. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi soți. Tragedia care a cutremurat întreaga țară ar fi putut fi evitată.

O clipă de neatenție le-a adus moartea

O femeie de 26 de ani și un bărbat de 28 de ani au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren, la o trecere de cale

ferată.

La volanul autoturismului se afla tânăra de 26 de ani, care se pare că ar fi ignorat semnalele acustice ale barierei. Dorința de a ajunge mai repede acasă, i-a adus sfârșitul atât ei, cât și tânărului care o însoțea.

„Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani)”, a declarat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Teribilul accident s-a petrecut în comuna Dofteana, judeţul Bacău, la o distanță de doar 10 kilometri de locuința celor doi soți, relatează observator.ro. În urma impactului putenic, cei doi au murit pe loc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate. Acestea au fost descarcerate de echipajele de intervenție, fiind predate echipajelor SAJ inconștiente, cu multiple traumatisme. În prezent, traficul feroviar este blocat pe sensul de mers. Se lucrează în continuare pentru degajarea autoturismului și reluarea traficului. În tren se aflau cca. 30 călători fără marcă traumatică”, a precizat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Dacă femeia care se afla la volan nu ar fi ignorat indicatoarele rutiere care semnalau apropierea unui tren, respectiv, interzicerea continuării drumului până când trenul ar fi trecut, cei doi tineri ar fi fost

în viață.

Citește și: Accident teribil în județul Timiș! Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Imagini teribile de la fața locului

În trenul care i-a izbit din plin se aflau 30 de oameni. Într-un comunicat, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că în rândul pasagerilor și al personalului din tren nu există nicio persoană rănită.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si