Close sidebar
Close sidebar

Ce a conținut pachetul pentru pomana Mioarei Roman?! Detalii neașteptate: „Sufletul ei plângea împreună cu Oana peste colivă”

Pachetele date de pomană pentru Mioara Roman au fost atent alese de organizatoarea evenimentului funerar. Regina Întunericului a făcut declarații cutremurătoare cu privire la înmormântarea Mioarei Roman.

Elena Tasca,

Ce conțineau pachetele date de pomană pentru Mioara Roman?

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mioara Roman a fost înmormântată în urmă cu două zile, iar cea care s-a ocupat de organizarea procesiunii funerare, a oferit atenție și pachetelor date de pomană. Ce au conținut acestea?

Mai mult decât atât, într-o declarație în exclusivitate pentru Playtech, Regina Întunericului a făcut o mărturisire cutremurătoare, dar emoționantă:

"Sufletul Mioarei Roman plângea împreună cu Oana peste colivă!"

Regina Întunericului: Sufletul Mioarei Roman plângea împreună cu Oana

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Ce au conținut pachetele date de pomană pentru Mioara Roman?

Înmormântarea Mioarei Roman a fost organizată, de către Regina Întunericului.  Gabriela Lucuțar este prietena Oanei Roman, cea care a dorit ca mama sa să părăsească lumea într-un mod fastuos.

Înmormântare Mioara Roman

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Având în vedere doleanțele Mioarei Roman, Oana și  Gabriela Lucuțar au condus-o pe ultimul drum, onorabil.

Atenția Reginei Întunericului la detalii s-a observat și în privința pachetelor date de pomană, care au fost consistente, cu multe produse. Potrivit playtech.ro, pachetul dat de pomană celor care au participat la înmormântare au conținut portocale, iaurt, cafea, pate, cozonac, icre, prăjitura, brânză topită, ciocolată și biscuiţi.

Citește și: Oana și Catinca Roman, împietrite de durere la cimitir! Cele două și-au condus mama pe ultimul drum, înconjurate de apropiați

Oana Roman, sfâșiată de durere

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Gabriela Lucuțar: "Sufletul Mioarei plângea împreună cu Oana peste colivă" 

Regina întunericului a făcut o declarație cutremurătoare, în exclusivitate, pentru sursa menționată anterior.

Aceasta a declarat că sufletul Mioarei Roman se află lângă Oana. Conexiunea dintre cele două este permanentă chiar dacă, fizic, Mioara Roman nu mai este.

Foița de aur de pe colivă ar reprezenta lacrimile Mioarei Roman și ale Oanei. Gabriela Lucuțar a spus că le-a simțit pe amândouă plângând în timp ce decora coliva.

Înmormântare Mioara Roman

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"Eu aş fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se aşează precum lacrima. Erau lacrimile Oanei… I-am şi spus acest detaliu... Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoționant", a mărturisit Regina Întunericului pentru Playtech.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI