Voiculescu a facut aceste declaratii marti dupa-amiaza, la iesirea de la Spitalul Universitar, unde a fost internat de vineri.

"Mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti trei ani nu mi-i da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare. Cât am stat in puscarie, am avut doua sentimente deosebite, profunde, care au iesit in evidenta. Primul sentiment a fost unul de durere a pleoapelor, pentru faptul ca stateam cu ochii inchisi mai mult de jumatate de zi.

Mi-am creat un fel de acvariu in care am incercat si am reusit sa traiesc. Am trait trei ani intr-un acvariu", a afirmat Dan Voiculescu, dupa ce instanta a decis definitiv eliberarea sa conditionata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a mai spus ca al doilea sentiment pe care l-a avut in aceasta perioada a fost de regret: "Regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicati in acest proces ca sa pot sa fiu eu dus la inchisoare".

In timpul declaratiei sale, Voiculescu le-a cerut jurnalistilor sa inchida ochii, "pentru a se teleporta la poarte penitenciarului".

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, marti, punerea de indata in libertate a omului de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, astfel, contestatia Parchetului la decizia Judecatoriei Sectorului 5 de eliberare conditionata a omului de afaceri, iar decizia este definitiva

Dan Voiculescu a fost internat vineri dupa-amiaza sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a judecat in urma cu o saptamâna solicitarea lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata, avocatul acestuia sustinând ca omul de afaceri nu a platit prejudiciul deoarece are averea sechestrata, iar ANAF nu a vândut niciun imobil pentru a recupera paguba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si