Close sidebar
Close sidebar

Ce a declarat Dan Voiculescu la iesirea din puscarie: "Mi-au fost furati trei ani din viata pe care nu mi-i mai da nimeni" - Pe cine considera el vinovat pentru perioada de detentie

Omul de afaceri Dan Voiculescu, care executa din 8 august 2014 o pedeapsa de zece ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, marti dupa-amiaza, dupa decizia instantei de eliberare conditionata a sa, ca i-au fost furati trei ani din viata, pe care nu ii va mai da nimeni, chiar daca Traian Basescu va ajunge la inchisoare. El a mai spus ca trei ani a trait intr-un "acvariu".

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Voiculescu a facut aceste declaratii marti dupa-amiaza, la iesirea de la Spitalul Universitar, unde a fost internat de vineri.

"Mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti trei ani nu mi-i da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare. Cât am stat in puscarie, am avut doua sentimente deosebite, profunde, care au iesit in evidenta. Primul sentiment a fost unul de durere a pleoapelor, pentru faptul ca stateam cu ochii inchisi mai mult de jumatate de zi. Mi-am creat un fel de acvariu in care am incercat si am reusit sa traiesc. Am trait trei ani intr-un acvariu", a afirmat Dan Voiculescu, dupa ce instanta a decis definitiv eliberarea sa conditionata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a mai spus ca al doilea sentiment pe care l-a avut in aceasta perioada a fost de regret: "Regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicati in acest proces ca sa pot sa fiu eu dus la inchisoare".

In timpul declaratiei sale, Voiculescu le-a cerut jurnalistilor sa inchida ochii, "pentru a se teleporta la poarte penitenciarului".

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, marti, punerea de indata in libertate a omului de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, astfel, contestatia Parchetului la decizia Judecatoriei Sectorului 5 de eliberare conditionata a omului de afaceri, iar decizia este definitiva

Dan Voiculescu a fost internat vineri dupa-amiaza sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a judecat in urma cu o saptamâna solicitarea lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata, avocatul acestuia sustinând ca omul de afaceri nu a platit prejudiciul deoarece are averea sechestrata, iar ANAF nu a vândut niciun imobil pentru a recupera paguba.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI