„Miza de azi e excluderea mea. Am avut curajul sa spun ca domnul Dragnea nu-si mai respecta angajamentele”, a spus Gabriela Firea, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD. „O alta miza este sa fie dati afara doi ministri care il incomodeaza pe domnul Dragnea. Am aflat de la persoane care inca vorbesc cu domnul Dragnea. Este vorba despre domnul Stanescu si domnul Toader.

Am ajuns la executii politice, pentru ca avem curjaul sa vedem altfel lucrurile”, a mai spus Firea.

„Nu vrem sa facem alt partid”, a precizat ea, adaugand ca sustine un Guvern condus de Viorica Dancila. Comitetul Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai formatiunii printr-o scrisoare deschisa in cuprinsul careia se cere demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si de sef al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la sefia partidului de catre premierul Viorica Dancila, presedinte executiv al social-democratilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Va amintim ca scrisoarea deschisa prin care se cere „demisia imediata” a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor a fost asumata, initial, de un comitet de initiativa format din vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, si de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

sursa: antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si