Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe la moartea preşedintelui Parlamentului European, David Sassoli, subliniind că acesta a fost un prieten al României şi un lider care a luptat pentru valorile şi principiile europene.

Ce a transmis președintele României pe Twitter

"Sunt profund întristat de moartea bruscă a lui David Sassoli, preşedintele Parlamentului European. A fost un prieten al României şi un lider care a luptat pentru valorile şi principiile europene.

Moştenirea sa europeană va dăinui. Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui", a scris preşedintele Iohannis, marţi, pe Twitter.

Citeste si: Alexandru Rafila, vizită la la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, unde a avut loc un incendiu cu multe victime

David Sassoli s-a stins din viață la 65 de ani

Președintele Parlamentului European era internat într-un spital din Italia și potrivit purtătorului său de cuvânt, Roberto Cuillo decesul a fost cauzat de o complicație gravă legată de sistemul său imunitar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 17 ani din Vâlcea este cercetat penal după ce ar fi tras cu un pistol spre un alt adolescent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si