Emily era o tanara studenta la Facultatea de Drept, o fata inocenta, frumoasa, care voia sa vada doar partile bune ale oamenilor.

Ajunsa la facultate, Emily a intalnit un baiat mai mare ca ea, Angus (21 de ani) care, in doar 6 luni de zile, a reusit sa o transforme pe tanara iubitoare si visatoare intr-o persoana care isi doreste sa moara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Comportamentul lui Angus fata de Emily era unul inuman, spun apropiatii. El obisnuia sa o bata si sa o terorize psihic pe studenta, care nu a mai suportat abuzurile si si-a pus capat zilelor. Cu scurt timp inainte sa se sinucida, Emily le-a trimis prietenilor o fotografie, o dovada a comportamentului agresiv al iubitului sau. Cu ochi tristi si fata tumefiata, Emily ramasese doar o umbra a studentei visatoare care spera ca va cuceri lumea.

"Daca nu l-ar fi cunoscut pe Angus Miligan, Emily ar fi fost in viata acum", a declarat Fiona, mama fetei, distrusa de durere.

"Emily era naiva, inocenta. Credea ca toti oamenii sunt buni. Era iubitoare, desteapta. Cand a venit la facultate, era virgina si sunt mandra de asta.

In doar 6 luni, acest barbat ne-a distrus fiica si ne-a distrus si pe noi. Este diavolul intruchipat", a mai spus mama lui Emily.

Parintii indurerarti spera ca macar justitia sa ii faca dreptate fiicei lor. Angus este cercetat, iar pe data de 5 iulie va afla sentinta judecatorilor, scrie Metro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si