Legata la ochi, fata s-a prabusit de la etajul 3 al caminului unde era cazata, dar a supravietuit. Anchetatorii se feresc sa spuna prea multe, insa un bilet gasit in geanta ei ii face sa creada ca e vorba de o tentativa de sinucidere. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Mereu diafana in fotografii, tanara ar fi avut pe suflet o povara grea. Clipele dinaintea intamplarii nu reusesc sa o explice: ultima oara cand a fost vazuta, fata incerca sa intre in baia de la etajul 4 al caminului, dar la vederea celorlalte studente, s-a

razgandit. Minute mai tarziu, paznicul campusului a gasit-o prabusita langa cladire.

Studenta zacea plina de rani si era legata la ochi. Alertati de posibilitatea ca cineva sa-i fi vrut moartea, politistii au inceput verificarile si au descoperit in geanta fetei un bilet de adio.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana la intamplarea socanta, tanara- studenta la master, la Univeristatea din Iasi,- parea ca are tot ce isi doreste: o cariera in fata, parintii aproape si un iubit caruia i-a declarat de multe ori dragostea pe contul de socializare.

Iubirea insemna sa ii fii alaturi persoanei dragi la bine si la greu, chiar si atunci cand persoana de langa tine face greseli, caci atunci are cea mai mare nevoie de tine!", scria fata in cea mai recenta postare pe care i-o dedicase partenerului.

Fara sa-si exprime clar suferinta, gestul ei ramane misterios pentru apropiati si i-a socat pe profesorii universitatii. In urma cazaturii, tanara si-a fracturat coloana.

Recuperarea poate fi, in astfel de cazuri, imposibila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si