Apar noi detalii în cazul crimei din Timișoara! Mirel Dragomir, tânărul care și-a omorât iubita, studentă la medicină chiar în apartamentul părinților lui avea discernământ în momentul în care a comis fapta teribilă, informează Antena 3 CNN. Acesta a fost supus unei expertize psihiatrice.

Miercuri, acesta urmează să ajungă din nou în faţa magistraţilor, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au solicitat prelungirea arestului preventiv.

Părinții fetei sunt în continuare distruși de durere și vor ca vinovatul să stea cât mai mult timp după gratii.

Mirel discernământ crimă Timișoara

Ei sunt Mirel și Andreea.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ies la iveală noi detalii în cazul Mirelei, găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița. De ce s-ar fi întâlnit femeia cu cel care urma să o ucidă? "Nu voia banii la acel moment"

Cum a fost ucisă Andreea?

Totul a avut loc pe data de 23 martie, atunci când Mirel, tânărul în vârstă de 23 de ani, student la Facultatea de Teologie, ” în timp ce se afla într-un imobil situat pe str. General Dragalina din mun. Timişoara, jud. Timiş, ar fi agresat-o fizic pe Andreea, în vârstă de 21 de ani, aplicându-i lovituri repetate cu cuţite, provocându-i acesteia mai multe leziuni traumatice, dintre care multiple plăgi penetrante, care au condus la decesul acesteia la aceeaşi dată”,

se arată în comunicatul de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Între ei ar fi izbucnit o ceartă din cauza geloziei, deoarece tânăra nu și-ar mai fi dorit să fie împreună cu el. Atunci, Mirel i-a aplicat 27 sau 28 de lovituri de cuţit în zona gâtului şi alte trei în abdomen, scrie Digi24. După ce ar fi ucis-o, tânărul a fugit la locuinţa părinţilor din localitatea Pojejena, judeţul Caraş-Severin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mirel discernământ crimă Timișoara

Ea este Andreea.

[Sursa foto: Facebook]

Andreea a fost găsită de una dintre fetele cu care locuia în apartamentul situat la etajul 6, în zona gării de nord, din Timișoara. 

"Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângă EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!", a scris verișoara ei pe Facebook.

Citește și: Misterul celor două mămici care au dispărut împreună când au mers să-și ia copiii. Criminaliștii au făcut o descoperire șocantă


În fața anchetatorilor, el și-a recunoscut fapta, iar acum este acuzat de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si