Ca sa aflam ce a facut Adriana Iliescu (79 ani) in ziua cand scolile au fost inchise, am contactat-o telefonic. Prinsa in treburile casnice, in bucatarie, Adriana Iliescu ne-a declarat ca se afla acasa, linistita, in apartamentul ei din Bucuresti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Da, nu se invata. Foarte frumos! Suntem acasa. Fata (n.r.: Eliza) doarme, pentru ca nu invata, iar eu fac o ciorba de perisoare. Stam in casa, nu iesim nicaieri”, a declarat Adriana Iliescu pentru WOWbiz.ro, explicand ce a facut in ziua cand scolile au fost inchise.

Ministerul Educatie, decizii de ultim moment

Ministerul Educatiei a anuntat, azi, in mod oficial ca recuperarea orelor se va face "conform calendarului stabilit de fiecare unitate de invatamant cu aprobarea inspectoratelor scolare judetene, respectiv a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti". Asta inseamna ca recuperarea orelor ramane la latitudinea scolilor, in stransa legatură cu Inspectoratul Scolar de care apartin. 

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si