Daniel Ghiţă nu este doar un simplu campion mondial la K1! Indragitul sportiv poate fi considerat, şi fără exagerare, un om cu un suflet uriaş! Poate tocmai de aceea, niciodată nu este indiferent la problemele celor necăjiţi, fără putere de a-şi apăra drepturile!

O dovadă certă este şi implicarea lui Ghiţă în celebrul Dosar Nadas! În localitatea arădeană, sătenii au acuzat oficilitatile că nu s-a ţinut cont de retrocedarea a peste 8.700

de hectare de teren, practic suprafaţa întregii lor localităţi, şi toată lumea a rămas pe drumuri şi fără o sursă de venit! Basca după câteva câştiguri de cauza, instanţă a decis rejudecarea dosarului…tocmai la Tribunalul Olt!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Daniel Ghiţă a militat pentru sătenii evacuaţi din Arad! Cazul a facut multa vâlvă în vară

Oamenii au fost distrusi şi unii chiar au recurs la greva foamei, însă, fără sorţi de izbândă! Disperarea satenilor a fost atât de mare, încât ei au încercat să se facă auziţi în media şi chiar au apelat şi la ajutorul tuturor vedetelor. Dintre toate, doar apreciatul luptător a luat atitudine.

Mai mult, Daniel Ghiţă a militat în celebrul Dosar Nadas, cot la cot cu oamenii amărâţi.

El a iniţiat o întreagă campanie, care a dat şi roade. 

“Sătenii din Nadas au nevoie de noi! Veniţi să le fim alături, la data de 06.07.2018 în faţă la Judecătoria Bals, Olt. Vă rog, haideţi să mediatizăm acest caz...să nu lăsăm tăranii fără terenurile lor, luate prin fraudă şi acte false de moştenire. Daţi share, scrieţi pe toate siturile, la toţi politicienii, idolii vostri ”, a fost “strigatul” lui Ghiţă, care, până la urmă, prin acţiunea lui, i-a determinat pe magistraţi să facă dreptate! 

Nu rata meciul de intoarcere a lui Daniel Ghita, in premiera la Kanal D, luni, 29 octombrie, de la 22.45


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si