Mormantul Tatianei Iekel este mereu ingrijit, are flori proaspete, iar lumanarile ard. Daca nu ajunge Florin Piersic sau fiul lui, angajatii din cimitir au grija ca locul ei de veci sa arate impecabil si sa fie luminat.

Florin Piersic a fost recent la mormantul Tatianei Iekel. Actorul s-a dus cu bratele pline de flori, ca de fiecare data, dar si cu lumanari. A fost intampinat de oamenii de la cimitir care adora sa stea de vorba cu el chiar si cateva minute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Domnul Florin Piersic vine la mormantul fostei sotii, cu flori, cu lumanari si sta si cateva minute in fata crucii, priveste in gol si se gandeste… Atunci cand intra pe poarta cimitirului mereu sa opreste sa vorbeasca cu angajatii. La cea mai recenta vizita le-a spus si cateva faze, i-a facut sa rada, nu neaparat bancuri... glume de-ale lui. In plus, a facut si poze cu ei.

A vorbit cu femeile care au grija de morminte chiar si despre pomana pentru ca se apropie anul. La 9 luni nu cred ca face ceva la cimitir”, sustin angajati ai cimitirului.

 

Tatiana Iekel s-a stins in mai, la 84 de ani, si a fost inmormantata, in mare secret, intr-un cimitir din Capitala. Regretata actrita a decedat la Spitalul Militar din Capitala, avandu-l la capatai doar pe fiul sau, Florin Piersic jr. Desi iubita si adulata de public pana in ultima zi a vietii, spre surprinderea tuturor, actrita nu a avut parte de o depunere la vreun teatru, asa cum se cuvine, caci familia a decis sa nu anunte decesul imediat, ci abia trei zile mai tarziu, atunci cand deja era inmormantata.

La cimitir, la inmormantare, au fost doar fiul ei si partenera acestuia, dupa cum marturiseau angajatii cimitirului, la vremea respectiva. Cel care insa merge frecvent la locul ei de veci cu flori si lumanari este Florin Piersic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si