Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut Rimaru de la R.A.C.L.A. dupa ce a izbucnit scandalul in care mai multe femei il acuza de hartuire sexuala!

Calin Ionescu, rapperul devenit cunoscut publicului din Romania ca Rimaru de la R.A.C.L.A., si cel care a colaborat cu Anda Adam pentru melodia "Nu ma uita", apoi cu continuarea "Nu te-am uitat", e implicat intr-un scandal monstru.

Sara Andreescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Calin Ionescu este acuzat de mai multe femei care au colaborat cu el, la o agentie de publicitate la care lucreaza, ca le-a hartuit sexual. Acestea au inceput sa dezvaluie povesti care-l au ca personaj principal pe artist. Fetele au facut postari pe site-urile de socializare, in cadrul unei campanii fara precedent privind hartuirea sexuala.

O parte din mesaje au ajuns si la urechile artistului care a inceput sa-si ia masuri de precautie, dupa cum sustin apropiatii lui: “Calin a inceput sa-si caute avocati buni care sa-l scape de scandalul in care e implicat”, spun surse din anturajul sau.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Iata cateva din povestile spuse de anumite fete: 

„Noaptea agentiilor, 2015. Eram la Centrade cu cativa prieteni, ma ratacisem de ei si ii cautam pe terasa. Am simtit ca cineva ma strange foarte puternic de ceafa, m-am intors si il vad. Il stiam pentru ca imi tot scria sa ne vedem, si nu doar mie, dar la multe din fetele pe care le stiam. Ma gandesc ca nu si-a dat seama cat de tare m-a strans.

Incepe sa vorbeasca si i se poticnesc cuvintele, e foarte beat. Ma intreaba repetat ce caut acolo, „Esti pe teritoriul meu, de ce ai venit aici, aici e teritoriul meu“. Ii spun ca e beat si ii spun sa ma lase in pace si imi varsa bautura lui in cap, apoi arunca cu paharul de plastic in capul meu in timp ce ma indepartez. In timp ce le povestesc pe hol prietenilor mei ce s-a intamplat, vine o fata care imi spune ca a auzit povestea, dar nu a auzit numele, dar banuieste ca este vorba despre el.
Ii confirm si ma roaga sa fac o plangere pentru ca pe o prietena de a ei a scuipat-o in seara aceea. Iesim un pic pe terasa sa luam un pic de aer, vine direct la mine, e agresiv, imi vorbeste de la cativa centimetri de fata mea, pune mana pe mine. Baietii care sunt cu mine se pun intre noi si plecam de acolo. Caut pe cineva sa fac plangere.
Asteptam o vreme lunga, dar nu vine nimeni, povestesc catorva oameni de acolo, primesc diverse „Ei, e beat, stii cum e“, "In rest e un tip okay“, „Nu lasa asta sa iti strice seara“. Pana la urma am facut plangere la agentie si am fost asigurata ca va fi disciplinat si ca nu va mai exista o urmatoare abatere. Imi pare rau ca nu am scris atunci despre asta atunci, si poate din cauza asta au fost si alte fete in aceeasi situatie. M-a facut sa ma simt atat de mica si neputincioasa si mi-a fost frica. Inca imi este, dar vad ca ne facem curaj"
, a spus fotografa Andreea Retinschi.

„Acum cativa ani eram o floricica copywriterita, cu vise de Mad Men si inocenta in ochi. Facusem o campanie de self-branding, #checkinlajob #cechinfarajob, care se viralizase in online si la cateva luni dupa asta m-a chemat o agentie mare, la care nu visam sa ajung vreodata, la un super interviu. Eram atat de emotionata incat imi invatasem un discurs, cu tot cu glume.  Interviul a mers struna si am ajuns acasa cu zambetul pe buze. Cand colo, ce sa vezi? Intru pe Facebook si primesc un mesaj de la un tip. Acest tip se daduse foarte agresiv la mine pe Facebook si eu nu eram interesata. Chiar l-am respins brutal de cateva ori ca si-o ardea libidinos. Mesajul de la tip era asa: "Tu crezi ca ma refuzi pe mine si lucrezi la mine-n echipa? Jet!" si mi-a dat block.“, a povestit Ana-Maria Gheorghe.
 

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sursa: wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI