Acuzații din partea rudelor și a soțului femeii de 24 de ani, găsită spânzurată. Aceștia spun că polițiștii se pregăteau să meargă în concediu și că nu au investigat așa cum trebuie cazul. Soțul acesteia ar fi găsit mai multe mesaje de amenințare de la un bărbat, fiind descoperite în telefon.
Tânăra de 24 de ani creștea singură copilul de trei ani, pentru că soțul era plecat la muncă în Norvegia.

Citeste si: Ionela a fost ucisă cu sânge rece de iubit pentru că refuza să se prostitueze. Ce pedeapsă a primit călăul tinerei

Femeia avea mai multe răni pe corp

Aceasta a fost găsită spânzurată în casă, cu răni la față și mai multe leziuni pe mâini și pe spate.

„Era plină de praf, avea părul ciufulit. Pe terasă afară era o pată de sânge. Papucii ei, aruncați sub masă”, a povestit prietena Florentinei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu a venit o medicină legală, nu a venit un procuror criminalist, nu s-a sigilat locul pentru că s-a spus că s-a spânzurat și punct”, a spus o vecină.
Din spusele soțului, pe raportul de medicină legală nu apar rănile pe care Florentina le avea.

Citeste si: Ana-Maria a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei. Tânăra era însărcinată

Ionela a fost ucisă cu sânge rece de iubit pentru că refuza să se prostitueze. Ce pedeapsă a primit călăul tinerei

Judecătorii Tribunalului Gorj l-a condamnat ieri la închisoare pe viață pe criminalul Ionelei Martin. Bărbatul și-a ucis cu sânge rece iubita în luna iulie a anului trecut pentru că nu a acceptat să se prostitueze.

Citeste si: UPDATE Cadavrul unei femei descoperit pe un câmp lângă București a fost identificat

Raimond Călin Căldăraru și-a aflat miercuri, 12 octombrie 2022, sentința, Tânurl își va petrece restul vieții în spatele gratiilor după ce în iulie 2021 și-a ucis cu sânge rece iubita pentru că a refuzat să se prostitueze la cererea sa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si