Spaniolul Tono Pineiro a crezut că a câștigat jackpot-ul la loterie când s-a apucat de renovarea casei bătrânești în care vroia să se mute.

Citește și: VIDEO- Român din Spania, câștigător la loto. Suma de care s-a bucurat românul

Ascunse în cutii de Nesquik erau șase borcane pline de bani, potrivit Daily Star

Încântat de câștigul său neașteptat, Toño a căutat cu nerăbdare să-și transforme noua avere în monedă utilizabilă.

Cu toate acestea, entuziasmul lui s-a transformat curând în dezamăgire când și-a dat seama că veștile nu sunt tocmai bune cu privire la comoara sa.

Mărturia spaniolului despre "comoara" găsită

„Am cumpărat casa din Sober în urmă cu șapte sau opt ani. Este o casă veche, așa că acum patru-cinci ani m-am hotărât să încep să fac lucrări de renovare”, a povestit acest bărbat din Lugo care locuiește în Vila-real.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Primul lucru pe care l-am făcut a fost să curăț casa, care era plină de gunoaie, în vacanța de Crăciun și vara următoare am început lucrul. Atunci am găsit primele borcane, majoritatea cu bancnote de 5.000 de pesetas, cam două milioane și jumătate (15.000 din euro în banii de azi) și la Crăciunul următor am găsit o sumă egală”, a explicat el.

Spaniolul Tono Pineiro și comoara din pereții casei sale

Spaniolul Tono Pineiro și comoara din pereții casei sale

În ambele cazuri a ajuns la timp pentru a putea schimba acești bani în euro, pe care i-a investit prin repararea unei părți din acoperișul casei.

În vara anului trecut, când întreprindea noi reparații în clădire, a găsit un alt borcan, de data aceasta cu patru milioane de pesetas (24.000 de euro) pe care, din păcate, nu le-a mai putut schimba pe bancnote legale, fiind depășit termenul de preschimbare.

Spaniolul nu a primit vestea bună la care spera de data aceasta. Bancnotele îndesate în cutiile Nesquik din pereții noii sale case nu au mai fost acceptat de Banca Spaniei.

Bancnotele vechi au fost eliminate treptat de Banca Spaniei în urmă cu mai bine de 20 de ani, oferind un termen de grație limitat în care oamenii le puteau preschimba în euro

Vorbind despre descoperire, Toño a spus că a vorbit la bancă, dar a primit o veste proastă: „I-am sunat, dar mi-au spus că nu se mai poate face nimic”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si