Camera de supraveghere inregistreaza un moment strigator la cer. Individul opreste masina in fata casei. Se da jos, se duce la portbagaj si scoate o punga pe care o arunca pe spatiu verde.

Proprietarul a inlemnit cand a vazut oroarea: "M-am uitat in punga si am constatat ca, de fapt, era vorba despre un cadavru de animal”.

Barbatul nu crede ca la mijloc ar fi vorba despre vreo razbunare. Pe cel de la volan nu il cunoaste si nici dusmani nu stie sa aiba.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In sacosa abandonata acolo era un caine mort, cel mai probabil, animalul care-l slujise ani buni, pe soferul ce s-a descotorosit de el ca de-o masea stricata.

Dezgustat, barbatul a dus imaginile la politia locala, unde l-a si reclamat pe individ.

„Colegii de la politia locala vor face demersurile pentru a se identifica persoana care a comis aceasta actiune”, a declarat viceprimarul din Sacele.

Nu numai ca moral ar fi fost sa-si ingroape singur credinciosul prieten, sau sa apeleze la o firma specializata, dar, l-ar fi costat si mai putin. Pentru fapta sa, barbatul risca o amenda de pana la 3 mii de lei pentru ca si-a aruncat cainele mort pe domeniul public.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si