Adrianna Ely a aflat că suferă de o boală rară ce a făcut ca nasul ei să se umfle și să arate oribil.

Citeste si: România ARDE! Incendii uriașe în mai multe zone! E pericol URIAȘ! Pompierii se luptă de ore bune cu flăcarile!

Nasul Adriannei s-a dublat în mărime, iar pielea din zona respectivă arată extrem de rău.

Coșmarul ei a început în 2013 atunci când a văzut că nasul ei începe să sufere o serie de modificări. Nu le-a băgat prea mult în seamă, dar în momentul în care nasul ei a început să arate rău de tot s-a îngrijorat. "Nu puteam să respir. Îmi băgam degetele în nări pentru a le desfunda. Oribil", a povestit ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A mers la medici și a aflat că suferă de rhinofimie, o boală a pielii care face ca nasul ei să se inflameze, să se înroșească și să devină nodular. "Începusem să nu mă mai recunos. Nasul meu era atât de mare și urât.", spune ea.

Citeste si: Un fan Manchester United a fost înjunghiat la Paris de un taximetrist, după eliminarea PSG din Liga Campionilor

A ajuns să se închidă în casă

Citeste si: Monștrii sacri ai teatrului românesc SE DEVOREAZĂ între ei! Cezara Dafinescu și Mihai Mălaimare îl acuză de ipocrizie pe Victor Rebengiuc după ce acesta a ieșit să susțină magistrații!

Au urmat ani de chin. S-a închis în casă și a evitat contactul cu alte persoane de rușine. "Mă simțeam ca omul elefant.

Credeam că fac parte dintr-un documentar. Eu îmi făcusem o rinoplastie în 2008 și am crezut că acestea sunt efectele secundare, dar nu de acolo erau aceste probleme. Arătam atât de urât încât evitam contactul cu alte persoane.", își aduce Adrianna aminte, noteză cei de la metro.co.uk.

A găsit salvarea într-o operație cu laser

Totuși, chinul ei avea să se termine în 2017, atunci când un medic a decis să intervină cu laserul pentru a-i arde efectiv acea piele moartă de la nivelul nasului.

Citeste si: Andreea Bălan, o nouă fotografie din salon! Imagine înduioșătoare cu artistă și micuța Clara Maria

A mers săptămânal la clinică și a reușit într-un final să scape de problema care a măcinat-o timp de patru ani. Tratamentul cu laser a durat aproape doi ani, ultima ședință urmând să o aibă anul acesta în luna mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si