Tudor Chirilă a avut un conflict foarte dur, în urmă cu câteva luni, cu un angajat al Primăriei Capitalei, într-o parcare publică din centrul Capitalei. Bărbatul se ocupa cu încasarea taxelor pentru parcare și a fost acuzat de Chirilă că a înjurat o femeie care trecea cu o trotinetă electrică pe pista de biciclete. Chirilă i-a cerut socoteală parcangiului, însă s-a lovit de atitudinea ostilă a acestuia.

Tudor a filmat tot incidentul, care s-a încheiat după ce a primit o înjurătură ”de mamă”. Ulterior, el a depus o plângere la poliție împotriva angajatului primăriei iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosra penal în care parcangiul avea rol de suspect iar Chirilă de intimat, considerându-se că acesta l-a provocat pe bărbat. Practic, amândoi protagoniști au ajuns să fie cerectați pentru infracțiunea de purtare abuzvă.

Cu trei zile în urmă, Judecătoria Sectorului 1 confirmat soluția de renunțare la urmărirea penală pentru parcangiul nervos și pentru Tudor Chirilă. În cauză, procurorii au închis dosarul încă din 9 septembrie, însă aveau nevoie de o confirmare din partea judecătorilor.

Citeste si: Tudor Chirilă, prima reacție după căderea guvernului!

Dialog incredibil: ”Băi băiatule, tu ești cretin?”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Iata un scurt fragment din discuția pe care Tudor Chirilă a avut-o cu parcangiul angajat de Primăria Capitalei.

 ”- Du-te-n Piața Victoriei și țipă.

- De ce ai vorbit urât cu femeia aia?

- Băi, nu fi golan! Du-te prietene de aici, du-te și vezi-ți de treabă

- Nu vreau să mă duc.

- Marș atunci!

- A, marș!

- Exact, poate așa înțelegi.

- Poate te văd și prietenii tăi de la Primărie.

- Să mă vadă! Nu mă provoca și păstrează distanța, e locul meu de muncă aici. Băi băiatule, tu ești cretin? Marș din fața mea”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si