Close sidebar
Close sidebar

Ce a patit Monica Tatoiu la morga: „Daca nu lesini pe drumul printre cadavre, te imbolnavesti de revolta”

Prietenii au aflat ce a patit Monica Tatoiu la morga dupa ce aceasta a relatat intamplarile absurde de la IML.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Amicii au fost informati ce a patit Monica Tatoiu la morga, dupa ce femeia de afaceri a fost sa ridice cadavrul prietenul ei, Mihai Sasu, un manager bancar care a decedat la doar 39 de ani.  „La IML nu merge pos”, a dezvaluit Tatoiu, care a relatat ca nu este posibila plata cu cardul.

Ce a patit Monica Tatoiu la morga:" Romania, tara sinistra, incarcata de umor. Negru"

„Platesti cash pentru „accomodation” si servicii de autopsiere inutile la 72 dupa deces. 567 lei. E weekend...Trebuie sa recunosti decedatul dupa ce te plimba printre cadavre ca sa poti sa il duci la capela. Daca nu lesini pe drumul printre cadavre, te imbolnavesti de revolta.

Romania, tara sinistra, incarcata de umor. Negru”, a mai scris Monica Tatoiu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ce a patit Monica Tatoiu la morga. Prietenul ei a decedat sambata

Oamenii au aflat ce a patit Monica Tatoiu la morga. Femeia de afaceri a fost foare afectata de pierderea bunului ei prieten, care a decedat sambata.  ”A plecat dintre noi un tanar minunat. A plecat spre mai bine. Noi cei ramasi suntem orfani de Bunatate si Intelepciune!”, a anuntat Tatoiu pe contul ei de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI