Procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe romanul care a comis jaful secolului in Paris. George Ploscaru este acuzat de constituire a unui  grup infractional organizat, furt calificat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice. Procurorii au decis sa ii trimita in judecata si pe Gigi-Danut Negut, acuzat de tainuire, si pe Andrei Munteanu, acuzat de acces ilegal la un sistem informatic si divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

George Ploscaru este acuzat ca in data de 30 decembrie 2016 a furat dintr-un magazin din Paris al marcii ”De Grisogono” bijuterii in valoare de peste 5 milioane de euro. Barbatul din Prahova are antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru fapte similare in Franta, Italia, Germania, Turcia si Ungaria, se arata in documentele procurorilor DIICOT care au obtinut arestarea preventiva a barbatului.
Citeste continuarea pe Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si