Socrul mare de la nunta din judeţul Teleorman care a blocat circulaţia în localitatea Buzescu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ.

Citește și: VIDEO: Dosar penal- Atenție, trece alaiul. Ce au făcut niște nuntași în Teleorman?

Potrivit polițiștilor din Teleorman, socrul de doar 36 de ani este acuzat că ar fi amplasat cortul şi alte ornamente în apropierea locuinţei unde a avut loc evenimentul.

Socrul mare, reținut pentru 24 de ore pentru defilarea nuntașilor

”La data de 15 mai a.c., în urma administrării probatoriului în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au dispus reţinerea uneia dintre persoanele cercetate, bărbat de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, pentru instigare la comiterea faptei", a transmis miercuri seară, IPJ Teleorman. 

Dosar penal după nunta faraonică din Teleorman

Dosar penal după nunta faraonică din Teleorman

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului şi a ornamentelor specifice evenimentului, a scenei şi recuzitei în apropierea locuinţei din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Mai mult, cortegiul nupţial, format din câteva sute de persoane, s-ar fi deplasat la o altă locuinţă de pe raza localităţii”, au explicat polițiștii.

Nuntașii au blocat tronsonul de drum timp de mai bine de jumătate de oră pentru a defila mai ceva ca la un carnaval.

La loc de cinste și cu propriile gărzi de corp a stat numirea sa, ci rochia acesteia purtată pe o manechin și ținută bine de mire.

Creația cu trenă voluminoasă a atras toate privirile din jur. Cadouri ce păreau mai mult niște ofrande au urmat apoi mașinile de lux, în timp ce vițelușii cu pampon și cărucioarele pline de mâncare blocau complet strada.

Dosar penal după nunta faraonică din Teleorman

Dosar penal după nunta faraonică din Teleorman

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Dosar penal după nunta faraonică din Teleorman

Poliţiştii au precizat că bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, urmând a fi prezentat instanţei de judecată.

”Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”, a mai transmis IPJ Teleorman

Poliţia a deschis dosar penal, dar nu a constatat fapte care să fi tulburat ordinea şi liniştea publică. Ulterior, IPJ Teleorman a revenit, precizând că ”în continuare se fac cercetări şi verificări cu privire la alte aspecte ce ar putea face obiectul unor sancţiuni contravenţionale/ dosare penale”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si