Cosmin Pigu-primar comuna Pestisani -  a inceput sa faca anchete sa il caute pe cel care I a lovit fata si a lovit un alt copil cu pumn in fata care era langa elevul care lovise fetita dumneaului.  I-a terorizat pe toti copiii in momentul respectiv, a scos cutitul la ei, doamna directoare l-a inchis in cancelarie pentru ca era foarte agresiv.

Incidentul a avut loc in curtea scolii, unde mai multi copii se jucau cu zapada. Deranjat ca fiica lui a fost lovita cu bulgari, individul a plecat glont de-acasa si inarmat cu un cutit.  
Se pare ca unul dintre elevii loviti de tatal furios nu avea nicio legatura cu cele intamplate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Alin Ionescu fratele elevului batut: Nu a facut absolut nimic doar ca  fost martor la eveniment de fata, cand el agresa deja un alt elev. S-a intors la el si l-a intrebat tu de ce te uiti? si i-a dat un pumn.

Barbatul a fost cu greu stapanit de directorul scolii, care-a sunat urgent la politie.

MARIA SURDILA DIRECTOR ADJUNCT Liceul Tehnologic Constantin Brancusi, Pestisani: a recunoscut ca tatal are cutit si atunci domnul agent l-a perchezitionat si a aparuit un cutit pe care a sustinut ca l-ar fi luat dinn greseala acxasa ca a curatat cartofi.

Imediat dupa incident, tatal violent a fost rentinut.

El este acuzat de lovire, alte violente, dar si port ilegal de arma. Toti copiii implicati vor fi consiliati psihologic, anunta conducerea scolii, care acum are de gand sa mute tura de noapte a paznicului, in timpul orelor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si