Corneliu Vaida a fost chemat la sediul Politiei Locale din Timisoara de catre agentul Marius Tiruli, cel care a cerut explicatii pentru imaginea postata pe retelele de socializare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intrevederea intre Vaida si Tirlui nu a fost una productiva pentru ca, la final, Corneliu Vaida s-a ales cu o amendat de 900 de lei. Procesul verbal intocmit nu este descifrabiul, dar, se pare ca motivul ar fi anumite jigniri pe care barbatul le-ar fi adus oamenilor legii.  "Dura lex, sed lex! Organul PLT: 'pentru folosirea de cuvinte jignitoare …bla … bla … bla … 'nesimtiti' si 'godaci' se aplica amenda de la 200 la 1.000 lei, respectiv 900 de lei'… Eu: Nu sunt de acord cu cele consemnate in procesul verbal! Semnat Concluzie: Ne vedem in instanta!", a scris Vaida pe Facebook dupa aceasta intrevedere, noteaza cei de la pressalert.ro.

Corneliu Vaida detine titlul de cetatean de onoare al Timisoarei, titlu conferit de Consiliul Local Timisoara pentru ca el a luptat in Revolutia din 1989. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si