Maria Diana a murit la vârsta de 19 ani, după ce a fost atacată de urs, pe traseul Jepii Mici, de la Bușteni. Tânăra a pierit sub ochii prietenului său.

Înainte cu o săptămână de tragedie, Maria Diana a postat pe rețelele sociale versurile unei melodii, care parcă îi prevesteau destinul tragic pe care urma să îl aibă.

Citește și: Tatăl Dianei, fata moartă în Jepii mici, în stare de șoc după ce fiica sa a pierit în colții ursului! Mesajul cutremurător al părintelui îți face pielea de găină: „Lacrimile vor curge mereu pentru tine”

Maria Diana, tânăra ucisă de urs

[Sursa foto: Rețele sociale]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

"Oh, când mă uit înapoi acum, vara aceea părea să dureze pentru totdeauna. Și dacă aș avea de ales, da, aș vrea să fiu mereu acolo. Acelea au fost cele mai bune zile din viața mea", ar fi scris Maria Diana cu o săptămână înainte de tragedie, pe rețelele sociale, potrivit Wowbiz.ro.

Tragedia de pe Jepii Mici. Maria Diana a murit la 19 ani

La o zi după ce a promovat examenul de Bacalaureat, Maria Diana, în vârstă de 19 ani, îi spunea mamei sale că pleacă pe munte.

Îngrijorată de pericolele care i-ar putea apărea în cale fiicei sale, femeie a îndemnat-o să renunțe la traseul montan. Cu toate acestea, Maria Diana a plecat pe munte, unde și-a găsit sfârșitul.

”A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine. Am dat Bacul împreună. Și eram așa de fericite amândouă că am terminat și că am reușit să terminăm! Și apoi a zis: mama, apoi eu marți mă duc la munte! I-am spus: mama, nu te du, nu te du.

Dia, sunt urși, sunt prăpăstii, sunt o grămadă de lucruri periculoase. Eu i-am zis, Dia, dacă te duci, oricum stau panicată până mâine, ce fac până mâine? Și a zis: mama, nu te mai panica, că nu se întâmplă nimic, doar știi” a spus mama tinerei.

Citește și: „Era îngrozită, țipa” Ea este Maria Diana, tânăra de o frumusețe rară, ucisă de urs în zona Jepii Mici. S-a zbătut din răsputeri să se salveze în ultimele clipe din viața sa, sunând la 112

Maria Diana, tânăra ucisă de urs

[Sursa foto: Rețele sociale]

Citeste si: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum au menținut Adda și Cătălin Rizea flacăra iubirii timp de 10 ani? Ce mesaj i-a transmis artista în ziua aniversării lor- radioimpuls.ro

În timp ce făcea traseul montan Jepii Mici, tânăra a fost atacată de urs. Animalul a lovit-o și a aruncat-o în râpă, unde Maria Diana a căzut în gol sute de metri. Impactul puternic i-a fost fatal tinerei.

După tragedia care i-a curmat viața Mariei Diana, autoritățile se grăbesc să adopte măsuri împotriva animalelor sălbatice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si