Close sidebar
Close sidebar

Ce a spus artistul Oscar, după ce a aflat că fetele din Lupeni au vrut ca versurile lui să inscripționate pe cruce: ”Nu sunteți singuri”

Oscar a fost șocat când a auzit că cele două tinere din Lupeni care și-au pus capăt zilele au dorit ca versurile dintr-o melodie de-a lui să fie inscripționate pe cruce. Artistul a transmis un mesaj pentru toți tinerii.

Stefania Pavel,

Artistul Oscar a făcut primele declarații după tragedia de la Lupeni.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia care a avut loc sâmbătă a îngrozit o țară întreagă! Două adolescente de 15 ani din judeţul Hunedoara au luat decizia de a se sinucide împreună. Așadar, ele s-au urcat pe o clădire dintr-o fostă fabrică, au lăsat două biletele de adio, iar mai apoi s-ar aruncat în gol de la aproximativ 20 de metri înălțime.

Care a fost dorința celor două tinere?

Una dintre adolescente a lăsat chiar un mesaj și pe Facebook:  „Am plecat mai repede ca anul 2023”.  Cealaltă și-a sunat mama înainte de a recurge la gestul extrem. Disperată, femeia și-a trimis soțul chiar la locul unde a avut loc tragedia. Cu toate astea, a fost prea târziu, deoarece ele au fost găsite cu fața către cer, semn că s-au aruncat cu spatele.

Cele două ar fi fost victime ale bullying-ului. ”Mă bucur că v-am cunoscut, merci că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare”, a fost mesajul lăsat într-un grup pe Whatsapp. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă în acest caz, iar acum așteaptă și rezultatul analizelor toxicologice, care trebuie să indice dacă fetele consumaseră alcool sau substanțe interzise. 

Ele sunt cele două tinere de 15 ani care s-au aruncat de pe o clădire din Lupeni.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Anchetă la azilul de bătrâni din Dâmbovița unde o femeie de 88 de ani ar fi murit de frig. Aceasta a fost găsită în șoc hipotermic chiar în centru

Ce sfaturi le-a dat Oscar tinerilor din România?

Tinerele au avut și o dorință, și anume aceea de a fi înmormântate, dar și ca versurile unei melodii ale lui Oscar să fie puse pe crucea lor. Artistul a făcut și el mărturisiri despre această tragedie și chiar le-a dat un sfat adolescenților care se simt la capătul puterilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Tocmai am văzut știrea despre cele două fete care s-au sinucis și au lăsat un bilețel în care au precizat că ar vrea ca niște versuri dintr-o piesă de-ale mele să le fie pe cruce. Vreau în primul rând să transmit condoleanțe familiilor și apropiaților fetelor. În al doilea rând, aș vrea să aduc aminte tuturor persoanelor care mă ascultă faptul că, indiferent cât de grea devine viața sau cât de triști vă simțiți, nu sunteți singuri. Vorbiți cu un membru al familiei, prieten și, dacă e cazul, căutați chiar ajutor extern specializat”, a scris Oscar pe contul său de Instagram.

Dorința fetelor din Lupeni a fost ca versurile unei melodii care aparțin artistului Oscar să fie inscripționate pe cruce.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Un român și-a împușcat soția într-un salon de cosmetică din Ruse și apoi s-a sinucis

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, acesta a mai transmis că tinerii trebuie să înțeleagă că darul vieții este cel mai de preț lucru pe care îl avem și, oricât de greu ar fi, trebuie să găsim în noi puterea de a merge mai departe.

”Misiunea mea ca artist este să transmit emoții prin piesele mele, în care să vă regăsiți și în care să vă găsiți motivația zilei de mâine. Sper ca tragedia asta să ajute tinerii care se află în astfel de momente să caute și să accepte ajutor”, a mai spus în cele din urmă Oscar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI