Duminică, o știre bombă a făcut înconjurul României! Elena Udrea a ajuns în țară, a anunțat Antena3. Fostul ministru a fost fotografiat pe un aeroport din Europa.

Imaginile au fost realizate  în avionul care a adus-o pe Udrea din Costa Rica.​ Conform informațiilor, celebra blondă de la Cotroceni ar fi zburat din America Centrală la clasa economic, în zona de avion în care călătoresc mamele cu copii mici, fără a încerca să iasă deloc în evidență.

Era împreună cu fiica ei, Eva Maria, şi mama sa, și părea relaxată.

Revenirea pe plaiurile mioritice a Elenei Udrea nu ar fi o surpriză, în condițiile în care, în ultima perioadă, ea a declarat, în repetate rânduri, că vrea să se întoarcă acasă pentru a se putea apăra în procesele pe care le are. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Este arhicunoscut faptul că fostul ministru a plecat în Costa Rica în februarie 2018, înainte ca instanţa să pronunţe decizia definitivă în dosarul Gala Bute. Ulterior, a fost condamnată la şase ani cu executare şi a fost arestată de autorităţile din Costa Rica

Încarcerarea a venit la câteva zile după ce a născut. După ce a stat trei luni după gratii, Elena Udrea a fost eliberată şi a anunţat că vrea să vină în România şi chiar să se implice în politică.

Elena Udrea s-a întors în țară!  Ce spun avocații

”Cu siguranță că din punct devedere legal Elena Udrea nu riscă nimic. Atâta timp cât Elena Udrea nu are o măsură preventivă și atâta timp cât temeiurile nu s-au modificat absolut deloc atunci Elena Udrea nu mai poate fi reținută sau arestată în prezentul dosar. Cu siguranță că Elena Udrea dacă mai are un dosar de urmărire penală la DNA sau la alte organe de urmărire penală din țară atunci poate să riște ceva.

Dar în prezentul dosar mandatul de arestare preventivă nu mai există. Ea este o femeie liberă nu are nicio măsură preventivă și îmi vine foarte greu să cred că va mai avea o măsură preventivă”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin, la România TV.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Elena Udrea s-a întors în țară! Iubitul ei a spus tot

Pe de altă parte, dacă Elena Udrea s-a întors în țară, ei bine, trebuie menționate și ultimele declarații ale iubitului său, Adrian Alexandrov despre situația blondei. În urmă cu ceva vreme, la petrecerea VIVA, în premieră pentru WOWbiz.ro, bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri care ar fi dus cu gândul la o plecare a politicienei din Costa Rica. ”Elena este bine, își petrece tot timpul cu Eva. Este adevărat, nu mai sunt problemele de dinainte (n.r. atunci când Udrea a fost închisă), situația este un pic mai relaxată și sper, din tot sufletul, ca ea să revină acasă împreună cu fetița.

Sincer, este greu îți revii după un asemenea moment, cum a fost cel prin care a trecut iubita mea, dar știm bine cu toții că, totuși, Elena este o femeie puternică, plus că fiica noastră îi dă putere să zâmbească zi de zi, și ei, și mie”, a spus Alexandrov pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si