Cazul revoltător a avut loc, ieri, într-un parc din București. Este vorba despre o femeie care își trata copilul cu bestialitate. Întâmplarea a fost filmată de una dintre dansatoarele lui Dorian Popa. Acum Poliția Capitalei a transmis primele informații despre acest caz.

Citește si: VIDEO- Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat mortal soția, apoi s-a spânzurat

Tânăra a filmat întreaga scenă.

Copilul plângea neîncetat în cărucior, în timp ce femeia care îl însoțea îl agresa verbal.

Ce au transmis polițiștii

Poliția Capitalei a transmis că echipajul care a ajuns la fața locului a găsit-o pe femeia respectivă alături de doi minori. Când oamenii legii au ajuns copiii nu erau speriați și nici nu aveau urme de violență pe corp.

„În data de 15 mai 2022, prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie își amenință verbal copiii și ii bruschează. La locația indicată s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care pe baza semnalmentelor furnizate în apel, au identificat persoana în cauză, care era însoțită de cei doi copii. Aceștia erau într-o condiție bună, fără a se observa vreo stare de teamă și nu prezentau vreo vătămare.
Urmează a fi sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pentru a dispune măsuri din competență”, a

transmis Poliția Capitalei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: Călători tratați în bătaie de joc

În acest caz a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Incidentul s-a petrecut într-un parc din sectorul șase al Capitalei, iar martoră la clipele de coșmar a fost și una dintre dansatoarele lui Dorian Popa.

Blondina a postat clipul video pe rețelele de socializare și a anunțat că a alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112. Și Dorian Popa, dar și iubita lui, Claudia Iosif, au repostat imaginile.

Cei trei îndeamnă autoritățile să se sesizeze cât mai repede în acest caz.

Citește si: Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmbovița: Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Nu vreau să fiu rea, dar în lumea mea ideală, ar trebui să existe niște legi care să te facă să câștigi dreptul de a deveni părinte”, a spus Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa.

Citește si: Un cioban din Iași și-a înjunghiat iubita în zona intimă din gelozie! Bărbatul a recurs la acest gest pentru ca partenera lui să ”nu mai fie cu alții”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si