Tina Turner s-a stins din viață miercuri, la data de 24 mai, după ce s-a luptat cu probleme de sănătate, mai mult timp. Artista a murit la locuința sa din Elveția.

Tina Turner s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe afecțiuni precum cancer, insuficiență renală și atac cerebral.

Citește și: Tina Turner și-a luat un "adio" emoționant de la fani cu câteva luni înainte de final. "Am avut o viață plină de abuzuri"

„Aș fi fost scutită de multă suferință”

Tina Turner a transmis un mesaj pe Instagram, în urmă cu aproape 3 luni, de Ziua Internațională a Rinichilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Dacă aș fi știut cum sunt legate hipertensiunea arterială și bolile de rinichi, aș fi scutit de multă suferință”, a fost mesajul transmis de Tina Turner, de Ziua Internațională a Rinichilor, pe data de 9 martie.

Citește și: Tina Turner și-a luat un "adio" emoționant de la fani cu câteva luni înainte de final. "Am avut o viață plină de abuzuri"

Tina Turner susținea sănătatea rinichilor

Pentru că se confrunta de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate și trecând prin suferința afecțiunilor legate de rinichi, celebritatea și-a anunțat fanii că sprijină o campanie internațională pentru sănătatea rinichilor, în urmă cu 3 luni.

„Astăzi este Ziua Internațională a Rinichilor. De ce este important? Pentru că rinichii cedează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arătați-vă rinichilor dragoste! Ei merită asta.

Rinichii mei sunt victime ale faptului că nu realizez că tensiunea arterială ridicată ar fi trebuit tratată cu medicamente convenționale. M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea de care am nevoie zilnic, de terapie pe viață cu medicamente.

Citește și: Drama neștiută a Tinei Turner. Fiul ei, Ronnie, a murit în urma unui stop cardio-respirator

Mult prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins și indestructibil.
Prin urmare, sunt încântată să pot sprijini o nouă campanie internațională pentru sănătatea rinichilor”, spunea artista în urmă cu aproape 3 luni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si