Șoferiţa de 54 de ani din Arad a rămas blocată cu maşina între barierele de cale ferată. Din fericire, a reuşit să tragă autoturismul chiar lângă barieră astfel încât garnitura feroviară să poată trece fără un impact.

Ce amendă de circulație a primit șoferița din Arad?

Aviz amatorilor care vor să forțeze trecerile de cale ferată: femeia de 54 de ani din Vladimirescu, Arad, a fost amendată cu 1.485

de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de 120 de zile.

Citește și: Sentința neașteptată primită de șoferul care a ucis doi soți, la Cluj. Tânărul ar fi condus în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise

Polițiștii nu i-au acordat circumstanțe atenuante după ce șoferița a rămas cu mașina între barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată.

Incidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Şiria, pe unde trece linia de tren de mare viteză spre Bucureşti.

Ce amendă de circulație a primit șoferița din Arad?

Ce amendă de circulație a primit șoferița din Arad?

[Sursa foto: Aradon.ro]

Ce a transmis IPJ Arad

Luni, în jurul orei 16, femeia de 54 de ani din Vladimirescu se afla la volan pe Calea Șiriei, în direcția Horia, potrivit Aradon.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnalele acustice și luminoase care anunțau apropierea unui tren, angajându-se în traversarea șinelor.

În timpul traversării, autoturismul a fost surprins și a rămas blocat între bariere, până la trecerea trenului și ridicarea acestora. Incidentul nu s-a soldat cu avarii sau victime, nefiind afectată nici circulația feroviară.

„Polițiștii Serviciului Rutier, care desfășurau activități în zonă, au supravegheat zona și au luat toate măsurile pentru evitarea pericolelor.

Ulterior, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad. 

Citește și: Clipe de groază pentru un bătrân. Doi tineri i-ar fi promis ajutor, dar ce a urmat este șocant. Ce a pățit vârstnicul, după ce s-a lăsat pe mâna lor?

"Atragem atenția tuturor șoferilor că neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată, când barierele sunt coborâte sau în curs de coborâre se sancționează cu amendă între 1.485-3.300 de lei, precum și cu reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, și eliberarea dovezii fără drept de circulație”, au mai spus polițiștii arădeni.

Care a fost norocul șoferiței din Arad

Poliţiştii se aflau în acel moment pe pasajul rutier peste linia de tren, situat chiar lângă trecerea la nivel cu calea ferată, şi au observat de sus maşina blocată între bariere, intervenind imediat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Femeia a reuşit să tragă maşina până lângă una dintre bariere, iar trenul a trecut fără să aibă loc o coliziune.

Forțarea trecerii de cale ferată se sancționează cu amendă între 1.485-3.300 de lei!

Forțarea trecerii de cale ferată se sancționează cu amendă între 1.485-3.300 de lei!

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si