Adolescenta are si un pseudonim trecut in profilul de Facebook: Diavolita Tha.

Mai mult, tatal Flaviei pare sa fie mai degraba mandru de fiica sa. Acesta a scris pe contul sau de Facebook ca nu are ce sa-i faca fetei sale, pentru ca aceasta nu-i da raportul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Nu laud ce a facut fiica-mea! Dar este fiica-mea si trebuie sai tin apararea. si inca ceva! Aveti impresia ca fiica-mea m-a suna si-mi zice vezi tati ca na duc sa m-a bat! Dar stii tati m-a mai si filmez......", spune acesta.

De asemenea, intr-o alta postare, el recurge la un vocabular greu de reprodus pentru a spune ca, de fapt, nu e atat de grav ce a facut Flavia.
"Flavius Belcea ma!... nu`mi place ca au fost mai multe pe una!.... nu e corect!~.. stiu.... imi pare rau pt fata!... dar in rest mai da`le in p*** mea...! s`au batut si gata... nu s`au omorat ca la moldova pt 5 lei ....................iar cui nui convine in p*** m...Vezi mai mult", a scris acesta.

Flavia este in clasa a IX-a, la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", iar filmarea in care, impreuna cu alte fete, umilesc si bat o colega a devenit viral pe internet.


Adolescentele o pun la pamant pe colega lor, in timp ce o jignesc si o lovesc cu picioarele.

Totul a pornit de la faptul ca eleva batuta ar fi injurat-o pe Flavia. La intregul scandal au asistat si baieti, care insa nu au intervenit.

In acest caz, Inspectoratul Scolar Bihor, dar si IPJ Bihor s-au autosesizat si au demarat o ancheta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si