Close sidebar
Close sidebar

Ce apare pe profilul adolescentei batause din Oradea. Tatal fetei ii ia apararea: "Nu-mi place ca au fost mai multe pe una! Nu e corect. S-au batut si gata, nu s-au omorat ca in Moldova pentru 5 lei"

Adolescenta din Oradea, care si-a batut si umilit o colega, are pe pagina de Facebook imagini care denota probleme de comportament. Printre fotografiile fetei, se numara si una in care apar droguri, fotografii cu ea in ipostaze sexy sau statusuri care contin injurii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescenta are si un pseudonim trecut in profilul de Facebook: Diavolita Tha.

Mai mult, tatal Flaviei pare sa fie mai degraba mandru de fiica sa. Acesta a scris pe contul sau de Facebook ca nu are ce sa-i faca fetei sale, pentru ca aceasta nu-i da raportul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Nu laud ce a facut fiica-mea! Dar este fiica-mea si trebuie sai tin apararea. si inca ceva! Aveti impresia ca fiica-mea m-a suna si-mi zice vezi tati ca na duc sa m-a bat! Dar stii tati m-a mai si filmez......", spune acesta.

De asemenea, intr-o alta postare, el recurge la un vocabular greu de reprodus pentru a spune ca, de fapt, nu e atat de grav ce a facut Flavia.
"Flavius Belcea ma!... nu`mi place ca au fost mai multe pe una!.... nu e corect!~.. stiu.... imi pare rau pt fata!... dar in rest mai da`le in p*** mea...! s`au batut si gata... nu s`au omorat ca la moldova pt 5 lei ....................iar cui nui convine in p*** m...Vezi
mai mult", a scris acesta.

Flavia este in clasa a IX-a, la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", iar filmarea in care, impreuna cu alte fete, umilesc si bat o colega a devenit viral pe internet.
Adolescentele o pun la pamant pe colega lor, in timp ce o jignesc si o lovesc cu picioarele.

Totul a pornit de la faptul ca eleva batuta ar fi injurat-o pe Flavia.

La intregul scandal au asistat si baieti, care insa nu au intervenit.

In acest caz, Inspectoratul Scolar Bihor, dar si IPJ Bihor s-au autosesizat si au demarat o ancheta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI