Close sidebar
Close sidebar

Ce aparitie a avut Gabriela Vranceanu Firea la Palatul Regal! Primarul Capitalei i-a adus un ultim omagiu Reginei Ana, dar lumea nu s-a uitat la taiorul negru al fostei stiriste, ci doar la pantofi!

Gabriela Vranceanu Firea si-a depus omagiile sambata, la Palatul Regal din Bucuresti, onorand astfel amintirea Reginei Ana, condusa pe ultimul drum.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Plecata dintre noi pe 1 august, la 92 de ani, Regina Ana a fost inmormantata sambata la Curtea de Arges, zeci de mii de oameni participand la ceremoniile desfasurate la Bucuresti si tara. Disparitia sotiei Regelui Mihai a fost onorata sambata si de primarul ales al Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea.

Insotita de o amica, fosta prezentatoare a stat la coada in fata Palatului Regal, asteptand sa se reculeaga un moment la catafalcul Reginei Ana, inainte ca acesta sa fie transportat spre Curtea de Arges. In ciuda faptului ca Firea a purtat un taior negru, elegant, privirile curiosilor au fost atrase de pantofii sotiei lui Florentin Pandele, de culoare crem, un pic parca straini de sobrietatea momentul in cauza.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI