Close sidebar
Close sidebar

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră? Anunțul făcut de MaPN

Ministerul Apărării Naționale a oferit o declarație cu privire la obiectul plutitor de pe Marea Neagră. Ce variantă este luată în considerare?

Elena Tasca,

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră? Anunțul făcut de MaPN

[Sursa foto: istockphotos/ ARSVOM]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un obiect plutitor misterios a fost observat pe Marea Neagră, în urmă cu o zi. Astăzi, Ministerul Apărării Naționale a declarat, printr-un comunicat, ce variantă este luată în considerare cu privire la originea misteriosului obiect.

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră?

Citește și: O fetiță de opt ani a fost muşcată de un câine, într-un parc din Cluj-Napoca. Copila a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră?

[Sursa foto: ARSVOM]

Obiect plutitor pe Marea Neagră. Ce a declarat MaPN?

La o zi după ce un obiect misterios a fost observat plutind pe Marea Neagră, Ministerul Apărării Naționale a declarat că ar putea fi vorba despre un posibil vehicul marin fără pilot.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Miercuri, 3 aprilie 2024, nava de căutare-salvare Artemis a executat o misiune specifică pentru o ambarcaţiune răsturnată la aproximativ 20 Mm est Tuzla, care s-a dovedit a fi un posibil vehicul marin fără pilot. În cursul serii de joi, 4 aprilie, nava de căutare-salvare Artemis a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a transportat, în zona de siguranță a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, o ambarcațiune recuperată din apele teritoriale românești.

Vineri, 5 aprilie, Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, a pus în aplicare procedurile operaționale specifice de cercetare a ambarcațiunii", se arată în comunicatul transmis de MaPN.

Citește și: Când trebuie să prezinte vârstnicii documentele necesare pentru recalcularea pensiilor? Ministrul Muncii, explicații despre noua lege: "Esențial este că vă recunoaștem drepturi"

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră? Anunțul făcut de MaPN

[Sursa foto: ARSVOM]

Autoritățile se pare că au efectuat căutări în zonă, dar, nu a fost identificată nicio persoană în perimetrul obiectului plutitor.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, a fost solicitată să intervină pentru a efectua operaţiuni de căutare şi salvare, dar în urma căutărilor nu a fost găsită nicio persoană, singurul obiect identificat, în perimetrul de căutare, a fost barca răsturnată, a transmis Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, potrivit observatornews.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI