Principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, femeia în vârstă de 38 de ani din Capitală, al cărei trup a fost descoperit pe marginea autostrăzii Bucureşti- Piteşti de un tractorist va fi prezentat vineri în fața instanței din județul Dâmbovița. Individul și-ar fi angajat un traducător, deoarece până acum a spus faptul că nu înțelege limba română, informează Antena 3 CNN.

Pe cine dă vina principalul suspect?

Mai mult, sursa citată mai sus are informații potrivit cărora, suspectul de origine turcă ar urma să susțină în fața judecătorilor, care decid dacă îl trimit în arest sau nu, că de fapt, victima i se plângea de un alt bărbat, respectiv fostul soț.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc în noaptea de 6 spre 7 martie anul acesta, în locuința bărbatului din sectorul 5 al Capitalei. Vinovatul i-ar fi tranșat mai apoi corpul și a decis să-l abandoneze pe un câmp din județul Dâmbovița, astfel încât să nu poată fi găsită.

Declarații suspect moarte Mirela

Ea este Mirela.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, femeia găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1? Bărbatul urmează să fie dus astăzi în fața instanței

Ce au găsit oamenii legii în casa individului?

Oamenii legii au făcut descinderi în casa străinului. Acesta nu ar fi vrut să colaboreze deloc cu autoritățile, care au identificat o sârmă cu care victima ar fi fost legată în acea fortăreață din Rahova.

Nu în ultimul rând, anchetatorii au reușit să dea și peste ADN-ul Mirelei.

Localnicii sunt îngroziți de cele întâmplate, mai ales că îl cunosc foarte bine pe bărbat. Ei spun că se tem de el și că ar avea probleme psihice. 

”Îl cunosc de când eram mic, de când eram în Germania îl cunosc...! M-au sunat niște vecini aici și m-au anunțat că sunt percheziții la strada și am venit să vad, am auzit doar de la ei că sunt la el în casă. Probleme psihice da, din câte știu eu, are!” ,  a povestit un vecin pentru Antena 3 CNN.

Declarații suspect moarte Mirela

Ea este Mirela.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV- Ce riscă agresorul femeii ucise și abandonate pe autostrada A1: ”Lucrurile sunt mai complicate”

Despre el se știe că s-a stabilit în țara noastră în urmă cu peste 20 de ani, ar avea mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie și ar fi fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în condiții misterioase. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si