Close sidebar
Close sidebar

Ce au ajuns sa faca "vamaiotii" dupa ce preturile din Vama Veche au ajuns ca cele din Mamaia!

Vama Veche a ramas statiunea preferata tinerilor. Cu toate ca inainte preturile erau accesibile, acum localurile din statiune practica preturi de Mamaia Nord. in prezent, in Vama Veche sunt multe constructii, de la pensiuni si hoteluri, pana la magazine si tarabe cu suveniruri fara nicio unitate si gandire urbanistica.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei care merg in Vama Veche stiu de problema parcarilor si de aleile inca de pamant sau pietruite. Pana sa ajunga pe plaja, oamenii intra in magazine. Acolo, tinerii cumpara in general bere, iar proprietarii magazinelor tin deschis pana dimineata. Se intampla asta si pentru ca Vama nu mai este demult locul in care poti sa petreci cu bani putini, relateaza stirileprotv.ro. Cazarea a devenit comparabila cu preturile din Mamaia Nord, iar mancarea si bautura a ajuns sa coste enorm. Tinerii s-au adaptat si au ajuns sa-si faca provizii de la market.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

„Bautura o iau din market sau din Bulgaria, ca e super putin de mers pana la bulgari si e super ieftin acolo”, a explicat o turista.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI