De piatra sa ai inima si tot te infioara vaietele bietului batran!

Sprijinit in toiag, bunicul geme dupa ajutor! La suferinta bietului om... parca toti sunt surzi! Pe langa el vin si pleaca intr-o veselie asistenti si paramedici.

In fata rugamintilor fierbinti, usa de la Urgente se inchide brusc. Se mai deschide doar pentru medici si brancardieri! Hipnotizati parca, niciunul n-are ochi si urechi!

Imaginile au fost filmate, se pare, de un pacient. Odata postate pe internet au iscat indignare si revolta!

„Daca nu le bagi cel putin 50 de lei in buzunar, nici nu se uita la tine. Astepti cateva ore bune in sala aia de asteptare, pentru cateva minute de consult. Asa-i sistemul de sanatate din Romania:corupt”, sustine o femeie.

In fata acuzatiilor, conducerea spitalului n-a ramas fara replica!

MANAGER SPITAL ROMAN: „Este vorba despre un pacient... Un purtator cronic de sonda... Ma rog, a fost rezolvat. Astepta pe hol sa plece acasa cu ambulanta. Asa face dumnealui de cate ori vine, asa se vaita dumnealui!”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In ciuda imaginilor care socheaza, sefii spitalului din Roman nu vorbesc despre sanctiuni. Vor sa afle cine a indraznit sa filmeze scena!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si