Ieri a fost ultima zi de munca pentru salvamarii din Statiunea Mamaia. Ne-am fi gandit ca o sa se odihneasca si ei ca tot omul, la inceput de concediu, insa nici vorba de asa ceva.

Dar de unde atata putere, ca doar nu o manca spanac, precum Popeye marinarul.

Acest concurent nu s-a urcat in kaiac pana nu si-a facut si el un energizant naturist, bazat pe lamaiei, miere si multa apa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Altii au fost si mai inventivi. Priviti ce a creat acest salvamar dintr-o punga si mult scotch.

Cei 40 de de kaiacisti s-au adunat repede la linia de start, iar unii au muscat din cascaval, dupa cum observa si organizatorii. Asa ca maesrul de ceremonii, campionul olimpic Ivan Patzaichin este sfatuit sa dea drumul de urgenta la cursa.

Unii au ramas putin cam in urma dar sa nu-i judecati.

Au fost probabil cu ochii numai la aceasta domnisoara si au uitat de start.

Roxana: “Sa ai grija sa nu le distragi atentia, sa nu se rastoarne. O sa incerc sa stau cat mai departe. Cat mai departe de mal, te rugam”. 

Norocul concuretilor esta ca nu s-a urcat Ivan Patzaichin in kaiac! Pentru campion aceasta cursa ar fi fost un fleac. 

Ivan Patzaichin, campion olimpic kaiac-canoe: “Asta inseamna vointa, ambitie si daruire. Iese si soarele asa ca la finalul cursei s-ar putea sa stam si la plaja”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si