Instanţa judecă, luni, apelul formulat de liderul PSD la condamnarea de trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Citeste si: Isteria "Game Of Thrones" a inceput! Un miliard de oameni au urmarit primul episod al ultimului sezon!

”În continuare, în urma evenimentelor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani, au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei fiecare, în conformitate cu art.

2, pct. 24, din Legea 61/1991, pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal”, a anunţat, luni, Jandarmeria Bucureşti.

Cei trei bărbaţi au fost anterior ridicaţi din faţa instanţei şi duşi la sediul poliţiei pentru identificare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ce delicatesuri in materie de plante aromatice se vand din serele facultatii de agronomie din Cluj?

La sosirea lui Liviu Dragnea, zeci de persoanre s-au îmbrâncit, liderului PSD fiindu-i extrem de greu să ajungă în incinta clădirii, cu ajutorul jandarmilor.

În continuare, la sediul instanţei sunt protestatari. Unii scandează mesaje de susţinere pentru Liviu Dragnea, alţii, dimpotrivă, mesaje împotriva acestuia.

Instanţa supremă judecă, luni, apelul formulat de liderul PSD la condamnarea de trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Citeste si: Cursul EURO a explodat! A trecut de nivelul 4,76 de lei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si