În total, este vorba despre 24 de kilograme de cannabis.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, marţi, un bărbat de 42 de ani din Brezniţa de Ocol a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.

Citeste si: Reţea de proxenetism şi trafic de persoane din Hunedoara, destructurată de poliţiştii şi procurorii DIICOT Timişoara

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La locuinţa acestuia au fost făcute, în urmă cu o zi, două percheziţii. În urma acestora, poliţiştii şi procurorii au descoperit o cultură de cannabis outdoor, formată din  64 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare.

Citeste si: Spitalul Judeţean Buzău a externat primii pacienţi infectaţi cu coronavirus, dar asimptomatici

Potrivit DIICOT, este vorba despre o cantitate totală de 24 de kilograme de cannabis

Citeste si: Momentul emoționant în care o asistentă și-a strâns puiul de trei ani în brațe după mai multe săptămâni de izolare: „M-am simțit ca de Crăciun”

Bărbatul reţinut urmează să fie prezentat, miercuri, în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si