Close sidebar
Close sidebar

Ce au transmis pasagerii autocarului implicat în accidentul din București

Au ieșit la iveală informații despre șoferul autocarului implicat în accidentul de vineri după-amiază de la Pasajul Unirii. O pasageră a declarat că șoferul a condus 16 ore fără pauză.

Laura Macovei,

Ce au transmis pasagerii autocarului implicat în accidentul din București

[Sursa foto: stirilekanald]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit presei din Grecia, autocarul plecase din Volos și a mers 900 de kilometri. În urma tragediei, un om a murit și alți 22 au fost răniți.

Sărbători ruinate pentru turiștii greci

Cei 47 de turiști greci se aflau în autocarul care îi aducea în România pentru vacanța de Crăciun. Pasagerii stabili au fost transportați către hotelul în care urmau să se cazeze.

Citește și: FOTO/VIDEO- Mai mulți traficanți de droguri au fost prinși de Moș Crăciun și spiridușii săi. În loc de „Crăciun fericit!”, răufăcătorii au auzit „Poliția! Nu mișcați!”!”

De asemenea, oamenii au fost duși apoi cu un microbuz al pompierilor să-și recupereze bagajele, care au rămas în autocar după accident.

Mulți dintre pasagerii autocarului sunt încă în stare de șoc și nu au vrut să dea informații presei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cu toate acestea, cei care au acceptat să vorbească spun că sunt nemulțumiți de modul în care a fost desfășurată această călătorie, că autocarul avea un singur șofer, care a condus din Grecia până în România.

Aceștia spun că cel mai probabil șoferul a fost foarte obosit. 

Citește și: Povestea emoționantă de viață a Adrianei Ionică. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra?

Excursia implica și o călătorie în Transilvania. Mâine ar urma să vină un alt autocar din Grecia care să-i ducă pe oameni înapoi acasă. Turiștii au plătit 165 de euro pentru a-și petrece vacanța de Crăciun în România.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI