Close sidebar
Close sidebar

Ce avere are directorul spitalului “Malaxa”, demis de primarul general! Doctorul Florin Secureanu este Cavaler de Malta!

Directorul Spitalului „Nicolae Malaxa” din Bucureşti, Florin Secureanu, este in centrul unui scandal dupa ce Gazeta Sporturilor a publicat mai multe articole in care demasca neregulile facute de acesta. Marti dimineata, primarul general a anuntat ca DNA a inceput o ancheta la spital, si ca Secureanu a fost demis din functia de manager al institutiei.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Secureanu conduce Spitalul Malaxa din 2007 si in aceasta perioada a fost obligat sa-si depuna declaratia de avere si cea de intrese. Ultima depusa a fost anul trecut, iar conform acesteia, Secureanu are mai multe terenuri, in Balotesti, Dambovita si intr-o comuna din Mures. In ceea ce priveste casele, doctorul are o vila de peste 300 mp in Bucuresti si trei apartamente. Nici la capitolul obiecte de valoare, seful spitalului nu sta rau: bijuterii de 6.000 de euro si tablouri de 5.000 de euro. Veniturile totale declarate ale lui Florin Secureanu au fost de 116.548 de lei, din care 72.728 de lei ca manager, 28.00 ca medic chirurg si 15.120 lei ca si conferentiar universitar. Asta inseamna circa 9.712 lei pe luna.

Ceea ce este interesant, conform declaratiei de interese, Florin Secureanu este membru al Fundatoiei Marele Priorat Roman Autonom al Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Jerusalim – Cavalerii de Malta, dar si al Fundatiei Constantin Brancusi.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor au prezentat, in ultimele zile, inregistrari audio din care reiese ca Secureanu ii injura si ameninta pe angajatii care sunt practic obligati sa tina o contabilitate dubla. Managerul a fost acuzat ca scoate bani din bugetul unitatii medicale in baza unor facturi fictive.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI