Radu Herjeu (50 de ani) este din 2015 membru în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului. Absolvent al Facultății de Chimie, Herjeu a avut primul contact cu media în 1993, când a câștigat un concurs organizat de Radio Total, acolo unde a început să editeze și să prezinte știrile. Între 1994 și 2003, Radu Herjeu a fost imaginea jurnalului de seară de la Antena 1, realizând în paralel și alte emisiuni, inclusiv la radio. 

Citeste si: S-a lansat prima carte despre pandemie în România. Răsvan Popescu: „Sunt oameni în măsură să transmită împreună și separat un fel de sentiment colectiv”

Radu Herjeu este autorul a opt cărți

Apoi, între 2003 și 2014, Herjeu și-a continuat cariera la Național TV, la B1TV și la România TV, pe 8 februarie 2015 acceptând să fie nominalizat din partea Camerei Deputaților pentru un mandat de 6 ani în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului. Cunoscutul jurnalist este și autorul a 8 cărți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Herjeu
Radu Herjeu a scris până acum 8 cărți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si