Close sidebar
Close sidebar

Ce avere are George Ivascu! Ministrul Culturii este dator vandut fostului sau cumnat, caruia trebuie sa-i returneze 30.000 de euro!

S-a aflat ce avere are George Ivascu dupa ce actorul si-a depus declaratia, in calitate de ministru al Culturii.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Recent, s-a aflat ce avere are George Ivascu, dupa ce actualul ministru al Culturii si-a completat declaratia in care apar bunurile, datoriile si veniturile sale. Conform documentului, actorul detine o casa de locuit in Balotesti, o masina, tablouri si antichitati in valoare de 5.000 de euro.

Ce avere are George Ivascu. Ministrul Culturii are datorii consistente

George Ivascu are aproximativ 35.000 de euro in conturi, dar si datorii destul de consistente. Actorul are doua credite in valoare totala de 85.000 de lei, dar si o datorie de 35.000 de euro catre tenorul Robert Nagy, adica fostul sau cumnat, acesta fiind fratele lui Alice Barb, fosta partenera de viata a ministrului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Ce avere are George Ivascu. Actorul a avut un venit lunar de 11.595 de lei

Documentul din care reiese ce avere are George Ivascu dezvaluie si ce venituri a avut actorul in 2016.

Acesta a incasat 47.364 de lei de la UNATC, 88.117 lei de la Teatrul Metropolis, unde era manager, si 3.665 de lei de la Ministerul Culturii. In total, Ivascu a incasat 139.146 de lei, adica venitul sau lunar a fost de 11.595 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI