Close sidebar
Close sidebar

Ce avere are Nicolae Bacalbasa, deputatul agresat in fata Parlamentului! Ce locuinta are in Bucuresti

Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost miercuri huiduit si chiar bruscat in fata Palatului Parlamentului.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Miercuri, deputatul PSD a iesit din Parlament pentru a se duce la statia de metrou din apropiere. Pe drum, a fost huiduit de protestatarii veniti la Parlament pentru a-i condamna pe politicienii care au votat modificarea codului penal.

"Nu scapati!”, „Meritati aruncat la gunoi” „Hotii!”, sunt doar cateva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbasa, iar unul dintre ei chiar l-a imbrancit deputat, care a fost imediat inconjurat de jandarmi si condus la metrou.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Nicolae Bacalbasa este cunoscut doctor, din Galati. In declaratia de avere, facuta publica pe site-ul Camerei Deputatilor, chiar in urma cu o luna, Bacalbasa a trecut la rubrica proprietati: 2 apartamente in Galati, doua garaje in acelasi oras si un apartament confort 2, de doua camere in Bucuresti.

Familia Bacalbasa are o singura masina, care e cumparata un leasing de "cabinetul sotiei". 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI