In timp ce pe la tribuna oficiala se perindau pentru discursuri, presedintele Parlamentului din Moldova, Liviu Dragnea, Patriarhul si Principesa Margareta, senatorul PSD de Sibiu, Viorel Arcas a fost surprins de reporterii Stirilor Kanal D uitandu-se pe cateva poze/filmulete sexy. Intrebat de reporter, dupa sedinta, despre acest subiect, politicianul a explicat ca l-a primit de la un coleg si a deschis doar ca sa vada ce este, iar apoi l-a inchis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Arcas este un senator cu experienta, el a fost seful Comisiei de Buget Finante si, conform Bugetul.ro a fost chiar o propunere pentru functia de minsitru al Finantelor.

Conform declaratiei de avere de pe site-ul Senatului, Viorel Arcas are o avere consistenta. El detine cinci terenuri in Sibiu si Salaj, doua vile (una in judetul Sibiu si alta in Salaj), un apartament si un spatiu comercial, doua autoturisme, un Audi din 2006 si un Mercedes din 2000.

Senatorul are actiuni sau parti sociale mai multe companii, printre care Transgaz, BCR, Automecanica, SIF 4 Muntenia sau Erste Bank Austria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si