Tamas Schiffbeck s-a aruncat vineri dimineață în gol de la etajul 6 al clădirii Direcției Naționale Anticorupție Timișoara, aflată în zona centrală a orașului. Aparent, acesta s-ar fi aruncat chiar de la fereastra biroului său.

Citeste si: Detalii ȘOCANTE despre sinuciderea fostului șef DNA Timișoara! Motivul CRUNT pentru care a decis să își pună capăt zilelor!

Potrivit declarației sale de avere, bărbatul deținea un teren de 278 mp în Timișoara.

Tot în această locație, fostul procuror DNA a reușit să achiziționeze două clădiri de 62 mp și, respectiv, de 166 mp. În materie de clădiri, acesta mai deține una în Viena de 48 mp. Acestea au fost cumpărate împreună cu soția sa, Mihaela Schiffbeck.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Declarația sa de avere arată că procurorul avea o singură mașină, o Dacia Duster. Autovehiculul a fost cumpărat prin leasing în valoare de 83.844 lei.

Din punct de vedere material, atât soția sa, cât și el stăteau bine. Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck avea un salariu anul de 142.547 de lei. Potrivit calculelor Bugetul.ro, acesta avea un venit lunar de aproximativ 11.878 lei.

Pe de altă parte, soția sa are un venit anual de 62.520 de lei, aproximativ 5.210 lei pe lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si