Nu e un secret ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp în accidentul rutier din Constanţa. Iuliana Şerban (44 de ani), judecătoare la Curtea de Apel Constanța, a fost victima unui grav accident petrecut în municipiul Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 martie, a murit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 martie, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf.

Andrei” Constanța.( vezi cine este poliţistul implicat în accidentul mortal al judecătoarei)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Autospecială SMURD în misiune, lovită de un şofer care nu a acordat prioritate. Medicul și alte 2 persoane, la spital

Ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp. Iuliana Şerban a suferit un raumatism abdominal deschis 

Incidentul rutier a fost soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie. Femeia a fost cel mai grav rănită, martorii spunând că în urma impactului a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat la intersecție, pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autoturismelor.

Aceasta avea 44 de ani, iar în momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Potrivit unor surse, este vorba despre Iuliana Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța.

Ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp. Iuliana Şerban avea 30.000 de euro în conturi

Actele arată ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp în accidentul rutier din Constanţa. Din ultima declaraţie de avere depusă de Iuliana Şerban reiese că aceasta deţinea trei apartamente în judeţul Constanţa, o maşină Volvo, iar în conturi avea aproximativ 30.000 de euro.

În 2018, ea a vândut alte două apartamente, unul cu 227.850 lei, celălat cu 50.000 de euro. În 2017, judecătoare făcuse un credit de aproape 100.000 de euro. Iuliana Şerban avea un venit anual de 160.126 de lei pe care îl încasa de la Curtea de Apel Constanţa, ceea ce înseamnă că câştiga 13.343 de lei (2.900 de euro) pe lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si